200 gram groenten bij je avondeten. Het advies, eet gevarieerd met veel kleur op je bord, is hier mee letterlijk opgevolgd. Een makkelijk recept waarmee je eindeloos kunt variëren. Hoe? Lees verder……
200 gram groenten bij je avondeten
PrintNODIG
- 1 paprika
- handje ontkiemde bonen (EkoPlaza)
- zoete aardappel
- hand mizuna
- hand waterkers
- 100 gram knolletjes (rode klaverzuringknol)
- knoflook, 1/3 rode hete peper
- olijfolie
- zeezout
DOEN
- Was de sla. Snij de paprika in stukjes, zo ook de knoflook en 1/3 rode peper. Was de knolletjes en snij ze in plakjes.
- Neem een ruime ovenschaal en doe er alles in en door elkaar, dit gaat het makkelijkst met je handen. Sprenkel er de olijfolie over en het zeezout.
- Verwarm de hetelucht oven voor op 180 graden. Zet de schaal in het midden voor 20 minuten in de oven. Klaar is je gevarieerde groenten schotel!
- Eet erbij een boekweitpasta op een bedje van baby spinazie.