700 gram groenten en een stukje geitenkaas. Een vullende avondmaaltijd, geroosterd in de oven, makkelijk en snel klaar- 20 minuten op 190 graden.
700 gram groenten en restjes geitenkaas
PrintNODIG
- 1 pastinaak
- 1 rode paprika
- 1/3 deel broccoli
- 1/2 dikke prei
- 1/3 courgette
- 8 groene olijven
- 10 steeltjes peterselie
- 1/2 stuk zachte geitenkaas
- gedroogde rode paprika (Turkse winkel)
DOEN
- Start met de pastinaak te schillen en in stukjes te snijden. De courgette snij je ook op in stukjes. De prei was je en snij je in dunne ringen. De broccoli snij je fijn, ook de steel. De paprika snij je fijn. De olijven in snij je door 3en. Snij de peterselie fijn.
- Verwarm de hetelucht-oven voor op 190 graden.
- Doe alle groenten bij elkaar in een ovenvast schaal. Besprenkel de groenten met olijfolie, peper en kruidenzout en schep de groenten door elkaar zodat de olijfolie zich goed verdeeld. Snij nu het stuk geitenkaas op in ringen en verdeel ze over de groenten. Besprenkel ierder stukje geitenkaas met wat gedroogde paprika.
- 20 minuten in de oven en klaar is je avondmaaltijd.