Boekweitwrap gevuld en een groene soep, lunchgerechten. De boekweitwrap en de groene soep vind je terug op de site. De link zie je terug onderaan deze pagina.
Boekweitwrap gevuld en een groene soep, lunchgerechten
PrintNODIG
- BOEKWEITWRAP:
- 100 gram boekweit
- 1 ei
- eetlepel gedroogde tijm
- theelepel kurkuma poeder met een beetje zwarte peper
- VULLING:
- kruidenmix
- bakje hollandse garnaaltjes
- waterkers of rucola
- SOEP:
- een groene soep uit de vriezer
DOEN
- Start met het maken van het beslag voor de boekweitwrap. In een kom de boekweit, ei en water om een mooi soepel beslag te maken. Laat het even rusten en bak vervolgens ze als pannenkoekjes. Laat afkoelen en vul dan de pannenkoekjes en rol ze op als wrap.
- De soep haal je op tijd uit de vriezer. Verwarm deze soep zachtjes.
- Erbij een glas witte wijn met een lichte bubbel ‘Mussantino Selvatico, Methode Ancestrale 2020’
TIPS
Boekweitwrap Rucola boekweit pannenkoek groen gevuld Een soep Vele uien en prei met kruiden maken deze soep Kruidenmix? Een snelle en praktische kruidenmix