Een mix van koriander en bosui met paranoten. Een variant smaakmaker en gewoon lekker voor je pasta, pannenkoek en gestoomde groentenmix. Zo klaar, je snijd de knoflook, spaanse peper, koriander en bosui fijn. Ook de olijven en paranoten snij je in stukjes met olijfolie in een hoge kom. De staafmixer of de Nutribullet doen het werk en klaar.
Een mix van koriander en bosui met paranoten
PrintNODIG
- 1 bos koriander van de Oosterse winkel
- 2 bosui
- 5 paranoten
- 1 knoflook
- wat olijven zonder pit
- 1/3 spaanse peper
- 20 gram kappertjes
- olijfolie
DOEN
- Snij de bosui, spaanse peper en koriander fijn. Hak de paranoten in stukjes, de olijven ook.
- Doe alles bij elkaar met een flinke scheut olijfolie in de kom van de Nutribullet of anders een hoge kom met een staafmixer.
- Pureer tot een smeuige massa en schenk er olijfolie bij als de pesto te droog is. NB De olie zorgt er ook voor dat de pesto, in de koelkast, een week goed blijft. Als je het bewaard afgesloten in een bakje of pot.