Een snelle gembersaus voor bij de spareribs. Snel omdat je kant en klaar producten gebruikt, die je alleen nog even hoeft te pureren. Yoghurt (Griekse), mayonaise, bosui, kruidenzout, knoflook en 4 stukjes gember en wat siroop. Pureren en klaar en smullen maar!
Een snelle gembersaus voor bij de spareribs
PrintNODIG
- DE WITTE SAUS
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels yoghurt, een stevige bv Griekse
- 1 teen knoflook
- 3/4 bolletjes gember uit een potje
- theelepel gember saus
- 3 stengels bosui
- tijm
- kurkuma en zwarte peper
- gedroogde rode peper
- kruidenzout
- DE GROENE SAUS
- Dezelfde ingrediënten als hierboven
- extra platte peterselie
DOEN
- Doe alles in een hoge kom en pureer tot een gladde saus. Proef! Is de saus te vloeibaar, doe er een beetje yoghurt en of mayonaise bij. Ook als je de saus te zoet vind.
- Voor de groente saus, doe je nog voor het pureren een 1/3 bos platte peterselie erbij.