Een snelle groentedressing? Zo maak je het! Nodig een pesto of tapenade, olijfolie en een potje. Geeft je groenten een gezonde smaakboost. Nb Als je de tapenade zelf maakt, weet je wat je eet!
Een snelle groentedressing? Zo maak je het!
PrintNODIG
- pesto of tapenade
- extra virgine olijfolie
- een potje om te mengen en te schudden.
DOEN
- Neem een afsluitbaar potje of bakje. Doe er 2 scheppen pesto/tapenade in, schenk een flinke eetlepel olijfolie bij, deksel erop en schudden maar. Verdeel de dressing met een lepeltje.
- Nb. Je kunt de dressing zo dun of dik maken. Naar gelang gebruik je meer olijfolie.
- Nb. Voor een idee voor een pesto of tapenade, zie hier onder bij Tips
- Nb. Deze dressing werkt ook om je vlees een smaak te geven.
TIPS
Ideen voor een tapenade? De veelzijdige smaakmaker: tapenade De kalamata saus voor vis en vlees, ja echt!