Geblanceerde groenten met saus in een volkoren wrap. Een groentenmix geblanceerd op smaak met een lekkere saus, opgerold in een volkorenwarp, buffel mozzerela met sesam en nigella zaad en olijfolie erover, 20 minuten in de oven.
Geblanceerde groenten met saus in een volkoren wrap
PrintNODIG
- 6 volkoren wraps/tortilla
- 600 gram snijboon, bleekselderij, courgette, prei en ui
- een saus of pesto
- 1 buffel mozzarella
- sesamzaad en nigella seeds
- olijfolie
DOEN
- Start met het fijn snijden van de verschillende groenten in vergelijkbare grootte.
- Kook water in een pan, voeg er zout aan toe en doe je groenten erbij. Hou het kokend voor ca 4 minuten. Giet het water af en breng in de pan de groenten op smaak met een lekkere saus. Nb. Helemaal gaar hoeft het niet te zijn, want later in de oven gaard het verder. Nb ipv de saus kun je ook een pesto gebruiken.
- Schat in hoeveel groenten je hebt per wrap en vul iedere wrap vanaf 1 kant en rol de wrap op. Doe de 6 wraps samen in een ovenschaal, die je van te voren even vet maakt met een beetje olijfolie. Verdeel de mozzerella over de wraps, strooi er het sesamzaad en nigella seeds er over en besprenkel met een olijfolie.
- Verwarm de hetelucht oven voor op 180 graden en zet de schaal in het midden in de oven voor 20 minuten. Serveer de wraps op een bedje van waterkers of rucola en wat komkommer erbij.
TIPS
Een lekkere saus? Boekweit pasta met een lekkere saus