Gevulde volkoren wraps maak je zo en zijn lekker! Een snel klaar maaltijd. Je stoomt de groenten kort (garen ook in de oven), je brengt het op smaak met kruiden, een pesto en wat olijven. Vul de wraps, leg ze in een ovenschaal. Kaas en zaden er over, besprenkelt met olijfolie, 20 minuten op 180 graden. Klaar!
Gevulde volkoren wraps maak je zo en zijn lekker!
PrintNODIG
- 1 pak Tortilla
- 300 gram cime di rape (een soort raapsteel) andijvie kan ook!
- 1 grote ui
- 4 stengels broccoli bimi
- 1 teen knoflook
- een kruidenmix/pesto
- wat groene olijven zonder pit
- verse kryuiden als oregano, peterselie, salie
- maanzaad
- geraspte schapenkaas
- olijfolie
- mosterdblad of welke sla dan ook
DOEN
- Start met de cime di rape in stukjes te snijden. Ook de ui, broccoli bimi snij je op in kleine stukjes. Idem de knoflook.
- Stoom de groenten samen voor 10 minuten. NB ze garen nog na.
- Doe ze samen in een schaal en mix de groenten. Breng ze op smaak met een eetlepel olijfolie, de teen knoflook, 2 eetlepels kruidenmix, handje verse kruiden en de olijven in plakjes gesneden. Mix dit goed door elkaar heen. Proef!
- Rol nu iedere wrap op met 1/6 deel van de groentenmix. Leeg ze samen in een schaal die je ingevet hebt met olijfolie. Besprenkel de wraps van boven met een beetje olijfolie. Strooi de kaas en maanzaad erover.
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Op temperatuur, zet de schaal 20 minuten in het midden van de hetelucht oven.
- Leg 3 wraps op een bedje sla. Klaar!