Kikkererwten meel als basis voor een hapje. Zo gemaakt deze borrelhap. Maak een stevig beslag, vet een koekenpan in met wat olijfolie, doe er 5 scheppen beslag in de pan met een eetlepel en bak aan beide zijden: paté met een stukje augurk erop en klaar is het!
Kikkererwten meel als basis voor een hapje
PrintNODIG
- 150 gram kikkererwten meel
- 1 klein ei
- wat water
- gedroogde tijm
- theelepel kurkuma
- peper
DOEN
- Gebruik een grote schaal, doe er het meel erin, strooi er de kurkuma bij, wat zwarte peper en een theelepel tijm.
Breek het ei erbij en roer om. Het wordt een dikke massa. Doe er in delen water bij totdat het deeg dik én een vloeibaar beslag is. Laat even staan. - Neem een koekenpan, vet deze in met olijfolie en schep er 5x het beslag met een eetlepel in de koekenpan. Deze kleine pannenkoekjes bak je eerst aan 1 kant, kort aan de andere kant. Besmeer of beleg ze. Hier met een wildzwijn paté en een stukje augurk.