Pompoenpitten pasta als basis van deze pesto. Makkelijk en zo klaar! Doe al de ingrediënten bij elkaar in een hoge kom of in een beker van de Nutribullet, olijfolie erbij, pureren en klaar. Deze pesto is lekker op een cracker, door de pasta en door je gestoomde groenten.
Pompoenpitten pasta als basis van deze pesto
PrintNODIG
- 1 grote eetlepel pompoenpitten pasta, EkoPlaza
- 2 tenen knoflook
- theelepel gedroogde rode peper
- 1/3 bos platte peterselie
- 1 ui
- 3 eetlepel olijfolie
- en een beetje zeezout
DOEN
- Neem een hoge kom en doe er eerst de fijn gesneden peterselie in, dan een deel van de ui, fijn gesneden knoflook en wat gedroogde rode peper en de pompoen pitten pasta, de olijfolie en herhaal dit opnieuw.
- Pureer tot een smeuïge pesto. Is het te droog, doe er nog een scheut olijfolie bij.