Waterkers in een pannenkoek met pesto. Een snelle lunch als je je alles van te voren klaar maakt. De pesto is een kwestie van pureren. De pannenkoeken nemen wat tijd. Naast de waterkers kun je er ook een restje groenten van de vorige avond in verwerken.
Waterkers in een pannenkoek met pesto
PrintNODIG
- Bosje peterselie
- 2 bosui
- stukje verse gember
- stuk verse kurkuma
- dikke teen knoflook
- 9 paranoten
- theelepel gedroogde rode hete peper
DOEN
- Gebruik een hoge kom om alle ingredienten voor de pesto in te kunnen doen en te pureren. Of in een Nutribullit.
- Was de peterselie en haal 2 cm van de stengel af. Snij het op in kleine stukken. De bosui snij je op in ringetjes nadat je de onderkant eraf gesneden hebt.
- Schil de gember en snij deze in stukken. Dit doe je ook met de knoflook en kurkuma.
- Doe alles bij elkaar in de kom, schenk er minstens 2 flinke eetlepels goede olijfolie bij en pureer tot een gladde massa.
- Neem een pannenkoek, besmeer deze met de pesto en leg de waterkers erop en sla dubbel. NB Hier is een restje van geroosterde groenten erbij gedaan.